Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Στο στόχαστρο και πάλι το Indymedia


Μόνιμος θαμώνας στη ραδιοφωνική εκπομπή των Νότη Παπαδόπουλου και Βασίλη Χιώτη κάθε Παρασκευή είναι ο μπουμπούκος της Ευγενίας Μανωλίδου που εκτός των άλλων τυγχάνει και βουλευτής της ΝΔ. 



Αυτό που συνέβη σήμερα Παρασκευή 24 Μαϊου 2013 είναι άλλο ένα δείγμα του πόσο σφιχταγκαλιασμένοι είναι οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι με τα κομματόσκυλα των κομμάτων.


Όπως είναι γνωστό ο βλάκας τηλεβιβλιοπώλης έχει κάνει στόχο ζωής να βάλει λουέτο στις ελέυθερες φωνές αντιπληροφόρησης όπως το Athens Indymedia και το διαδικτυακό ραδιόφωνο 98 fm.


Γι αυτό άλλωστε σαν τρελή πουτάνα τουιτάριζε συγχαρητήρια στον φασίστα υπουργό Δημόσιας Τάξης πριν απο δύο μήνες όταν σίγησε -ευτυχώς για λίγο- το Athens Indymedia.



Σήμερα λοιπόν ο βλάκας μπουμπούκος στην προσπάθεια του να δημιουργησει πάλι κλίμα εναντίον του Athens Indymedia "χρησιμοποίησε" την ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία παρίσταται κάθε Παρασκευή και τους δύο δημοσιογράφους, σαν υποχείρια του για να ανακινήσει το θέμα.


Με πρόσχημα -και καλά- το μήνυμα που έστειλε ένα ακροατής, προφανώς βαλτός απο τον μπουμπούκο, και με το ποίο ρωτούσε γιατί το Indymedia είναι και πάλι ενεργό στο διαδικτυο, οι δύο δημοσιογράφοι-συνεργάτες της μνημονιακής κυβέρνησης, άρχισαν να αραδιάζουν ένα σωρό μαλακίες, με προφανή στόχο να δημιουρ΄γησουν εντυπώσεις και με αυτό τον τρόπο να εκβιάσουν άλλη μια επέμβαση των μπάτσων για να βάλουν και πάλι λουκέτο στο Athens Indymedia.



Ακόμα και όταν τους ενημέρωσε η ιδιαιτέρα γραμματέας του Πρύτανη οτι δεν υφίσταται καμία "κατάληψη" στο γραφείο του Πρύτανη απο σπουδαστές οι οποίοι υποτίθεται -σύμφωνα με τους δύο αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους- οτι έχουν εγκαταστήσει εκβιαστικά εκεί τον server του Athens Indymedia, οι τύποι συνέχιζαν το παραμυθάκι τους ζητώντας την άμεση επέμβαση του άλλου ρουφιάνου του Δένδια και των υποτακτικών του, επιμένοντας οτι υφίστατι κατάληψη στο γραφείο του Πρύτανη.



Για να χρυσώσουν το χάπι της εμμονής τους μάλιστα έλεγαν οι δύο αλητες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι οτι οι σπουδαστες απειλούσαν τον πρύτανη οτι θα τον σκοτώσουν αν δεν επέτρεπε τη λειτουργία του server στο γραφείο του και γι αυτό φοβόταν να βγει στο τηλέφωνο να μιλησει μαζί τουε και να τους επιβεβαιώσει οτι υπήρχε κατάληψη στο γραφείο του.



Αμέσως μετά άρχισαν να ψάχνουν επι μισή και πλέον ώρα ραδιοφωνικού χρόνου κάποιον απο το αρχηγείο των μπάτσων για να τον βάλουν κι αυτον στο παιχνίδι και να ικανοποιήσουν τελικά το στόχο του βλάκα μπουμπούκου να βάλει λουκέτο στο Athens Indymedia.




anergoidimosiografoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου