Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΚΕΕΡΦΑ: Αστυνομικοί φυτεύουν ναρκωτικά για να εκβιάσουν καταστηματάρχες ενώ Τάγματα εφόδου των νεοναζί καταστρέφουν μαγαζιά


Στο στόχαστρο των αστυνομικών και των νεοναζί βρίσκονται μετανάστες καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας. Ο εμπρησμός του καταστήματος στη Λεμεσού 14 στη Πλατεία Αμερικής εντάσσεται σε σειρά επιθέσεων του τάγματος εφόδου που συγκρότησαν από πέρυσι χρυσαυγίτες και περιπολούν συστηματικά απειλώντας, εκβιάζοντας και σπάζοντας μαγαζιά. Η απόπειρα τους πέρυσι να διεισδύσουν στη Πλατεία Αμερικής και στη Κυψέλη απέτυχε μετά από μαζική κινητοποίηση του αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού κινήματος.


Η ρατσιστική επιχείρηση σκούπα του Δένδια έχει ανοίξει την όρεξη για αρπαχτές από αστυνομικούς που δεν διστάζουν να εκβιάζουν και να στήνουν ολόκληρες σκευωρίες για να την βγάλουν καθαρή όπως ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ρέντη που φρόντισε να ενεργοποιήσει «φίλους» του(αστυνομικούς άραγε;) για να απειλήσουν το καταστηματάρχη Ιμτιάζ Τζάφαρι που τον μήνυσε για εκβιασμό και αρπαγή χιλιάδων ευρώ πριν από δύο μήνες. Τον πίεζε να αποσύρει τη μήνυση, μετά τον απειλούσε άλλος από τηλέφωνο με απόκρυψη.

Στο τέλος έστειλαν ένα φίλο του ο οποίος φύτεψε ναρκωτικά σε ανεμιστήρα τον οποία αγόρασε από κατάστημα του Ιμτιάζ στη Σοφοκλέους 50 και την επόμενη μέρα εμφανίστηκε για να τον αλλάξει με τον ισχυρισμό ότι ήθελε ένα μεγαλύτερο! Τη περασμένη Τρίτη τρεις ώρες μετά την ανταλλαγή του ανεμιστήρα εισέβαλε κλιμάκιο της Ασφάλειας για να ερευνήσει το κατάστημα. Του πήρε τρείς ώρες για να εντοπίσει το συγκεκριμένο ανεμιστήρα.

Εν τω μεταξύ αποσυνδέσανε τις κάμερες ασφαλείας. Κάμερες Ασφαλείας από άλλο κατάστημα κατέγραψαν τις κινήσεις του ατόμου που φύτεψε τα ναρκωτικά. Δεν συνέταξαν κανένα κατασχετήριο παίρνοντας και χρήματα πάνω από 6.000 ευρώ, τηλεκάρτες και άλλα έγγραφα. Στο κατασχετήριο που συντάχτηκε αργότερα καταγράφεται ποσό 2.800 ευρώ ενώ τα διαβατήρια που πήραν επεστράφησαν μέσω άλλης οδού. Τη επόμενη μέρα η Αστυνομία έκανε έφοδο σε άλλο κατάστημα του Ιμτιάζ Τζαφάρι καταστρέφοντας τα πάντα.

Αυτός είναι ο αγγελικός μηχανισμός της ΕΛΑΣ, διάτρητος από παντού, ρατσιστικός και διεφθαρμένος που θα αναλάβει να μας σώσει από το ρατσισμό και τα πογκρόμ με το προωθούμενο νέο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης; Και η δικαιοσύνη; Ας ενημερωθούμε καλύτερα τι έγινε με τη δεύτερη καραμπινάτη υπόθεση εκβιασμού σε βάρος καταστηματάρχη από το Μπαγκλαντές όπου ο εκβιαστής αστυνομικός πιάστηκε μέσα στο μαγαζί αλλά το δικαστήριο τον αθώωσε σκανδαλωδώς. (Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ασκήσει έφεση στην απόφαση εισαγγελέας!). Να γιατί δεν έχουμε απολύτως καμία εμπιστοσύνη ότι αυτοί που γεννάνε το ρατσισμό θα μας σώσουν με νόμους που τους βαφτίζουν αντιρατσιστικούς αλλά θα τους χρησιμοποιήσουν ενάντια στα κινήματα και την αριστερά.

Είναι ώρα μαζική κινητοποίηση να μπει τέλος στη ρατσιστική αστυνόμευση που ανοίγει το δρόμο στα Τάγματα εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και στους εκβιασμούς των αστυνομικών.


ΚΕΕΡΦΑ-KINHΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αθήνα 21/5/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου