Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Το "όνειρο" του Σαμαρά για τους έλληνες εργαζόμενους

Ξανακούσαμε σήμερα με αφορμή την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Παπούλια τις κούφιες θριαμβολογίες του Σαμαρά για τις «ευκαιρίες που ανοίγονται για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό» μπα μπλα σαν αποτέλεσμα του ταξιδιού του στην Κίνα.

 Ο Α. Σαμαράς, που σύμφωνα με το SMS που κάνει θραύση, στην Ελλάδα παριστάνει τον Κινέζο και στην Κίνα τον πρωθυπουργό, με εγκεφαλικά κατασκευάσματα προσπάθησε να δώσει ενέσεις αισιοδοξίας σε ένα λαό που όχι μόνο φτωχοποιείται καθημερινά αλλά οδηγείται στην δουλοποίηση  όπως είπε προχτές σε μια κρίση ειλικρίνειας το στέλεχος της Ν.Δ., Β. Πολύδωρας.

Οσο «για τις θέσεις που ανοίγονται» σύμφωνα με τον Σαμαρά αφήνουμε ένα σχολιάκι από σημερινή εφημερίδα μας πει, «τι είδους» είναι: «Σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ, ακόμα τρεις εργαζόμενοι στην εταιρεία "Foxconn", αυτοκτόνησαν μέσα σε τρεις βδομάδες πηδώντας στο κενό σε εργοστάσιο που κατασκεύαζε εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών στην κινεζική πόλη Ζενγκζού. Οι αυτόχειρες ήταν δύο άνδρες 24 και 30 ετών και μία γυναίκα 23 ετών».

ΒΑΘΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου