Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αναβολή επ' όριστον πήραν οι ρατσιστές που δικάζονταν για επίθεση

Αναβολή της δίκης και προσδιορισμό της εκ νέου σε... άγνωστη δικάσιμο κατάφεραν χθες οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον εμπρησμό ενός μπαρ που ανήκει σε πολίτη του Καμερούν, στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα έχει παραδεχθεί ότι ανήκε στα διαβόητα "Τάγματα Εφόδου" της Χρυσής Αυγής!

Ο 34χρονος  Γιώργος Περρής και ο συνομήλικός του Νίκος Παπαβασιλείου, κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση, παράνομη βία από κοινού και διακεκριμένη φθορά καθώς συνελήφθησαν ως οι δράστες του επίθεσης στο μπαρ "COINTREAU" στην οδό Λεμεσού στη Κυψέλη.

Ο Ν. Παπαβασιλείου, στη δεύτερη κατάθεσή του ομολόγησε ότι συμμετείχε σε «ομάδα εφόδου» που δρούσε υπό την κάλυψη του νεοναζιστικού κόμματος. Στην πρώτη κατάθεση ο 34χρονος παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στην ομάδα, αλλά αρνήθηκε την εμπλοκή του στον εμπρησμό. Μετά όμως παραδέχθηκε ότι προχώρησε στον εμπρησμό, «υπηρετώντας το γενικό καλό".

Οι κατηγορούμενοι επρόκειτο χθες να δικαστούν εξ αναβολής στο αυτόφωρο, ζήτησαν νέα αναβολή καθώς επίσης ζήτησαν να μην ανακοινωθεί δημοσίως η ημερομηνία της νέας δικάσιμου! Όπως ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο, έχουν στοχοποιηθεί από συγκεκριμένο ιστότοπο του αναρχικού χώρου (indymedia).



https://www.avgi.gr/article/380145/anaboli-dikis-me-sigastira-zitisan-oi-duo-neonazi-empristes-mpar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου