Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ηλίας Παναγιώταρος: ψευτομαγκιές για το όνομα «Μακεδονία», ενώ δεν έχει πρόβλημα να ψηφίζει υπέρ του ξεπουλήματος ελληνικών νησιών και βραχονησίδων

Σχόλιο του Antinazi Zone

Στις 28 Μάη ανέβηκε στο youtube ένα βίντεο. Με βάση το site της Χρυσής Αυγής αυτό το περιστατικό έγινε "προ ετών" προ τριετίας συγκεκριμένα, όπως γράφουν στο βιντεάκι τους.

Στο βίντεο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος τραμπουκίζει έναν οδηγό φορτηγού από τη Δημοκρατία της Μακεδονίας. Βγάζει από το φορτηγό ένα αυτοκόλλητο με το σήμα με τα αρχικά «ΜΚ», το κολλάει στο κεφάλι του οδηγού και βρίζουν τους «σκατοσκοπιανούς».





«Πατριώτης»; «Αγαπά την Ελλάδα»; «Δε χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας»; Όχι! Η απάντηση είναι ότι ο Παναγιώταρος- όπως κι ολόκληρη η Χρυσή Αυγή- φτιάχνουν ένα προφίλ ότι υπερασπίζονται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, για να κρύψουν ότι είναι τσιράκια των εφοπλιστών και του ίδιου του συστήματος.


Βλέποντας το βίντεο δεν μπορούσαμε να μη θυμηθούμε ότι το ίδιο πρόσωπο- ο Παναγιώταρος- αυτός ο «ελληναράς», ο «μάγκας», ο «τσαμπουκάς», στις 13 Φεβρουαρίου 2013, μέσα στη βουλή στη συζήτηση για την ιδιωτικοποίηση ελληνικών νησιών και βραχονησίδων,  ψήφιζε υπέρ και δήλωνε:

«Τη δεύτερη τροπολογία που τροποποιεί τις προϋποθέσεις απόκτησης δικαιωμάτων επί ιδιωτικών και δημοσίων νήσων και νησίδων, την υπερψηφίζουμε».





Μετά βέβαια την κατακραυγή έκαναν παρόμοια κωλοτούμπα όπως και με την ψηφοφορία για την εξεταστική επιτροπή για την λίστα Λαγκάρντ αλλά η ουσία παραμένει.

Αυτός είναι ο Παναγιώταρος. Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Για το θεαθήναι αντισυστημικοί, στην ουσία το μακρύ χέρι του καπιταλισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου