Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Συγκεντρωτικη ενημερωση απο αγρινιο
Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο,
αυτοί που αποτελούνε τον εθνικό κορμό.

Την Τρίτη 7 Μάη 2013, 2 σύντροφοι αντιφασίστες βρίσκονταν στο γενικό νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί στις 9 το βράδυ συναντούν τυχαία το γνωστό θρασύδειλο νεοναζιστή Σπύρο Φλωροσκούφη (Φίφης) ο οποίος έχει πρωτοστατήσει σε πλήθος γεγονότων ρατσιστικής - παρακρατικής βίας καθώς και στο πρόσφατο περιστατικό της καταδίωξης αντιφασίστα μαθητή με πτυσσόμενο γκλοπ και ξύλο με πρόκες. Γνωστός, ο ίδιος,  από τις πρώτες κιόλας ρατσιστικές δράσεις της παρακρατικής συμμορίας Χ.Α. σε Αιτωλικό, Μεσολόγγι, Μακρυνεία όπου στο μεν αιτωλικό έστησαν σκηνικό βίας ενάντια στους ρομά ενώ σε Μεσολόγγι και Μακρυνεία κατέστρεψαν πάγκους μικροπωλητών και τους εκδίωξαν από τη λαϊκή.
Στο άκουσμα της είδησης περί συμπλοκής αντιφασιστών με φασίστες κόσμος άρχισε να μαζεύεται αυθόρμητα στην πλατεία Δημάδη, όπου τελικά οι συγκεντρωμένοι έφτασαν τους 100.

Μετα μίας περίπου ώρας γίνεται γνωστό ότι ο τοπικός βολευτής της συμμορίας Κ. Μπαρμπαρούσης μαζί με 4 παραγεμισμένους γορίλες, οπλισμένοι με περίστροφα, εισβάλουν σε μαγαζιά όπου συχνάζει νεολαία καθώς και στο Δημ. Πάρκο Αγρινίου (με φακούς) και ¨αναζητούν¨ (sic) τους συγκεντρωμένους της πλατείας Δημάδη, σε μια κίνηση τρομοκράτησης του κόσμου της πόλης, αλίευσης συμπαθείας εκμεταλλευόμενος το γεγονός της εγκύου (μεξικανής) γυναίκας του και επίδειξη της δύναμης που τους δίνουν τα όπλα που τους παραχωρεί αφειδώς το κράτος και τα αφεντικά. Στην ουσία πρόκειται για ένα τσούρμο δειλών και φοβισμένων που έχασε τη μπάλα και προσπαθεί να συμμαζεύσει τα ασυμμάζευτα.
Ένα τσούρμο ηλιθίων όπου συνέδραμε και η αστυνομία καθώς είναι γνωστό ότι τους πήγαιναν συνοδεία από μαγαζί σε μαγαζί.

Στην πλατεία Δημάδη (με 100 περίπου αντιφασίστες), δεν ήρθε ποτέ κανείς...

Την Τετάρτη 8 Μάη 2013, στις 6 το απόγευμα περίπου, ο Μπαρμπαρούσης με περίστροφο και ένας ακόμη με μεταλλικό ρόπαλο του μπέιζμπολ, κυνηγούν νεαρό αντιφασίστα έξω από bar όπου ήδη είχαν ¨επισκεφτεί¨ από το προηγούμενο βράδυ. Άμεση ήταν η απάντηση αντιφασιστών συντρόφων όπου συγκεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο μαγαζί και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Δημάδη και πορεία στο κέντρο και έξω από τα μαγαζιά που δέχτηκαν την εισβολή και τους τραμπουκισμούς των φασιστών.

Άφαντοι ένστολοι και μη φασίστες ενώ η πορεία με τη συμμετοχή τουλάχιστον 150 ατόμων και κεντρικό πανό: ο φασίστας Μπαρμπαρούσης οπλοφορεί και τρομοκρατεί, διέσχισε με πολύ παλμό όλο το κέντρο της πόλης. Ανάμεσα στα συνθήματα που κυριάρχησαν:
Ελάτε με πιστόλια, ελάτε με μαχαίρια φασίστες θα σας σπάσουμε τα πόδια και τα χέρια.
Για κάθε Μπαρμπαρούση για κάθε εθνικιστή υπάρχει μια θέση στην εντατική.
Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά.
Φασίστες κουφάλες έρχονται, Αγρίνιο σημαίνει φασίστες τσακισμένοι.
Αυτό είναι σωστό ριπές από καλάσνικοφ να βάλετε μυαλό.
Ο μελιγαλάς ήταν η αρχή στο Αγρίνιο το πηγάδι είναι πιο βαθύ.
Είτε είναι Ματ είτε είναι Δίας ριπές από καλάσνικοφ στα σώματα ασφαλείας.
Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά.
Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών.
Μπάτσοι , tv , νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.
Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι.


Ανταπόκριση από Α.Σ.Ε. ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου