Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ελεύθερος κυκλοφορούσε ο χρυσαυγίτης...

Οικογένεια και οικείοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 23χρονη κοπέλα που έχασε τη ζωή της ύστερα από τα τραύματα που της προκάλεσε ο ξυλοδαρμός του συντρόφου της. Ο φερόμενος ως δράστης παραμένει ασύλληπτος.
Σοβαρά ερωτήματα, ωστόσο, εγείρει το γεγονός ότι ο 25χρονος Β.Σ. που σήμερα κατηγορείται για τη δολοφονία της Φαίης Μπάχλα είναι το ίδιο πρόσωπο που τον περασμένο Ιούνιο είχε επιτεθεί με πιτ μπουλ στο στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Τσιμπουκάκη.
Είχε ταυτοποιηθεί
Αν και είχε ταυτοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ., αφού ο ίδιος ο δημοτικός σύμβουλος τον είχε αναγνωρίσει από φωτογραφίες που του επέδειξαν οι αξιωματικοί, δεν συνελήφθη ποτέ, ενώ δεν έχει καν οριστεί τακτική δικάσιμος για την υπόθεση! «Ηταν τέσσερα άτομα συνολικά. Επιτέθηκαν στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ που βρισκόταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Είχαν μαζί τους και ένα πιτ μπουλ», διηγήθηκε στο «Εθνος» ο Γιώργος Τσιμπουκάκης. «Μας φώναζαν ''φύγετε κομμούνια'', πετούσανε νερό και πορτοκαλάδες.
Οταν τους ζήτησα τον λόγο, ο 25χρονος άρχισε να με χτυπάει με μια σιδηρογροθιά. Πήγα στο νοσοκομείο, όπου μου κάνανε ράμματα στο φρύδι. Την επόμενη κιόλας μέρα, κατέθεσα μήνυση», μας είπε.
Στην Αστυνομία, ο Γ. Τσιμπουκάκης αναγνώρισε τον δράστη από τις φωτογραφίες που του έδειξαν οι αξιωματικοί. Ηταν ο Β.Σ., κάτοικος Γέρακα, γνωστός «νταής» της περιοχής, που, αν και δεν ήταν επίσημα οργανωμένος σε κόμμα, ανήκε στον ακροδεξιό χώρο.
ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου